Ant Faber
aan
Menno ter Braak [Eibergen]

[Zutphen], [17 juli 1932]

Lieve Menno

Nu weet ik niet meer, wat we hadden afgesproken, of jij zou schrijven of dat ik het zou doen. Voor de zekerheid schrijf ik nu maar even.

Indien je Donderdag meewilt, moet je zorgen 12 uur in de Rozenhoflaan te zijn. Wil je in Goor bij ons komen, dan moet je 1 uur zijn (kan ook zijn 1.15) bij de Weldamsche brug. Dat is geloof ik een eind buiten Goor; daar wachten v.d. Sluis en Cramer met hun auto. Anders zou je een afspraak met van der Sluis moeten maken.

Visch het dus zelf maar uit. Je kunt hier altijd terecht. Je schrijft zeker nog wel even, wat je van plan bent of bel anders even op, als het voor schrijven te laat mocht zijn. 'k Hoop maar, dat je Woensdag of Donderdag komt; wil je langer thuis zijn, dan kun je ook nog een paar dagen eerder hier weggaan en vanuit Eibergen naar de Ardennen gaan. Enfin je moet maar zien, mij is alles goed.

De verjaardag verliep goed met veel bezoek tot half 11. De Bartelingen waren in goede conditie, waren verbolgen op mij, dat jij er niet meer was, je wordt nog een geliefde gast hier!

De volgende week komt Hannes de Graaf hier ook logeeren. Dinsdag geloof ik met verloofde, 't is een aardige jongen.

'k Ben nog steeds verrukt van je cadeau, Bertje vond, dat je een goede smaak had, je viel weer mee.

Dag hoor!

Tot ziens.

je Ant

 

Groet allen!

 

Origineel: Den Haag, Letterkundig Museum

vorige | volgende in deze correspondentie
vorige | volgende in alle correspondentie